BioGenesis

Ik ben tijdens een open dag voor BioGenesis bij Ilse van 't Lichtstraaltje te Bovenkarspel, in aanraking gekomen met de energie van deze ‘producten’.
De 8 zijdige pyramide voelde gelijk goed, evenals de wheels.
Ik heb de training met veel plezier gevolgd en wist al snel dat ik BioGenesis ook wil laten ervaren door andere mensen en dieren.

Ilse biedt haar ruimte achter de winkel aan, zodat iedereen die het wil, deze energie kan komen ervaren. Ik zal zelf ook regelmatig in 't Lichtstraaltje aanwezig zijn, of u kunt bij me thuis een afspraak maken.

Wat is BioGenesis?

BioGenesis betekent: Geboorte van de Schepping, het Licht van Creatie.
De herinnering aan het proces van Schepping is overgedragen aan een glasvorm, en dit glas straalt, of voedt, de omgeving met de herinnering aan het proces van Creatie. Herstel van deze herinnering in een individu of object, zorgt voor een ‘levend’ systeem. Verlevendiging. Doorstraald van levenskracht/Chi/Licht.

Deze oude technologie is niet meer op aarde geweest sinds Atlantis. Zeer recent werd de zeer effectieve technologie opnieuw geïntroduceerd in onze wereld, door geascendeerde Lichtmeesters.

Wat doet BioGenesis?

Met BioGenesis kun je:

  • Balans en harmonie herstellen in huis
  • Gezondheid en vitaliteit bevorderen
  • Manifesteren naar hart en ziel (levensdoel)

BioGenesis creeert harmonie.

Eenvoudig en effectief brengt BioGenesis de harmonische trilling van harmonie/Licht in je leven.

Hoe? Harmonie herstelt disharmonie (emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel), door middel van verlevendiging/herintroductie van de Initiele Rotaties van Schepping.
De energie die werkzaam is via het glas, is Genesis Energy. De kennis is vele miljoenen jaren oud.
BioGenesis is altijd vernieuwend, altijd verkwikkend, en altijd herstellend.
De BioGenesis tools en piramides behoeven nooit gereinigd, en kunnen door iedereen genoten worden. Een doekje om het huidvet van vingers en handen te verwijderen, na evt. persoonlijk gebruik, is voldoende.

Zij nemen geen energie op, niet van mensen en niet van hun omgeving.
Ze stralen eenvoudig hun frequenties (Rotaties) waar ze ook zijn, en wie ze ook gebruikt.

Gebruik het Licht van BioGenesis om harmonie te herstellen op alle niveaus van je leven.

Deze eenvoudige glasinstrumenten bevorderen gezondheid en vitaliteit, daar waar fysiek geleden wordt, of waar meer vreugde en emotionele balans verlangd zijn. BioGenesis schenkt meer mentale en spirituele helderheid. Verder zo is gemeld, brengt het gebruik van dit Licht ons zegeningen op gebieden als voorspoed (werk/financieën) en geluk (harmonieuze relaties).

Het belooft geen genezing.
Een mens geneest zichzelf, maar het zelfgenezend vermogen heeft vaak een impuls nodig. Bij fysieke klachten verwijs ik altijd eerst naar een arts.

Het werkt alleen energetisch en verstoort daarbij geen enkele behandeling of therapie, maar deze kunnen wel effectiever aanslaan, wanneer u innerlijk en op wezenlijk niveau in harmonie bent.

Voorkomen is beter dan genezen.

Biogenesis is ook prima te combineren met andere vormen van energetische behandelwijze zoals:

  • Bloesemremedies
  • Jassentechniek voor mens en dier
  • Healing voor mens en dier

Ik ontmoet u graag voor een consult bij mij thuis of bij het Lichtstraaltje, daar zal ik ook meerdere dagdelen per maand aanwezig zijn.

Wilt u een afspraak maken voor een consult? (Ook voor  kinderen en dieren)

Een kennismakingsconsult kost € 15,00
Een uitgebreide behandeling kost € 37,50

 

Bronvermelding: Ilse Heijne, 't Lichtstraaltje

 
design & hosting: Moeshoek producties