Healing

Door een healing is het mogelijk om het energieveld van een dier of mens op te schonen, zodat de energie weer vrij kan stromen en eventuele blokkades kunnen worden losgelaten.

Healing betekent letterlijk genezing van het energieveld van dier of mens. Het is geen garantie voor herstel, maar het biedt de mogelijkheid om angsten of gedragingen los te laten. Ook kunnen bepaalde energievelden (chakra's) worden hersteld en of versterkt. Hierdoor kan het dier zich beter gaan voelen, bijvoorbeeld minder onzeker of minder angstig.

Een healing kan op allerlei niveaus werken, zowel fysiek als emotioneel en/of spiritueel. Het energieveld van het dier geeft zelf aan waar het behoefte aan heeft, waarbij het zelfgenezend vermogen van het dier wordt gestimuleerd.

Dieren zijn meestal heel ontvankelijk voor een healing en een behandeling duurt relatief kort, meestal maximaal een half uur. De healing kan prima op afstand worden gegeven. De behandelaar kan door het contact maken met het dier, zich afstemmen op de energie en zo het energieveld van het dier ondersteunen.

Inzicht in wat er omgaat in het dier kan al genezend werken (communicatie), maar soms is er meer nodig om het dier weer beter in zijn energie te laten zitten.
Een voorbeeld van healing is het simpelweg een hand op de zere plek leggen.

Een dier kan de energie van zijn omgeving overnemen, dus naast positieve energie kunnen dit ook verdriet, fysieke klachten zijn. Dan is het fijn om een dier naast de communicatie (reading) ook een healing te geven, zodat het dier weer in zijn eigen energieveld komt te zitten, vrij van overbelasting van de omgeving. Een dier heeft de vrije keuze om een healing toe te laten of niet en het is zeker geen vervanging voor de dierenarts!

 
design & hosting: Moeshoek producties