Jassentechniek voor mens en dier

Laat het belastende verleden in één keer los, is het motto van de Jassentechniek®.  
Ons sterfelijke lichaam is niets meer dan een kapstok waaraan overtuigingen, angsten, vooroordelen, dromen en karma zijn blijven hangen. Als er te veel van deze 'jassen' aan een kapstok hangen, zie je de kapstok niet meer. En dat is precies wat we met ons lichaam hebben gedaan. Wij kunnen onszelf niet meer zien en weten niet meer wie we werkelijk zijn.

Tijdens een sessie worden energetisch benoemde jassen uitgetrokken, waardoor mens en dier zich beter in hun vel gaan voelen. De Jassentechniek® is ook toepasbaar op gebouwen, percelen of bedrijven.

 

Dierenjassen

Dieren hebben van nature geen jassen.
Het zijn gevoelige wezens die de emoties van de mensen goed aanvoelen en negatieve energie van mensen kunnen overnemen. Zo kunnen dieren door de mens gecreëerde jassen hebben. 
Door het uittrekken van deze jassen, komen de dieren beter in hun vel te zitten. Ze worden vaak vrijer, vrolijker, speelser of juist rustiger en de rangorde tussen samenlevende dieren wordt positief beïnvloed. 
Het uittrekken van de jassen kan heel snel resultaat hebben, maar het veranderings-proces kan ook in fases plaatsvinden.

Er kan een sessie worden aangevraagd voor zowel mens als dier.

www.jassentechniek.nl

 
design & hosting: Moeshoek producties